Musical Tic Tac - Ana Burguet

Vaya al Contenido
MUSICAL TIC TAC
TEATRO PRINCIPAL VALENCIA DEL 20 DE DICIEMBRE AL 21 ENERO
TEATRO PRINCIPAL DE CASTELLON DEL 28 DE ENERO AL 3 DE FEBRERO

El teatre parla de l’ànima de les persones i pot arribar a canviar les nostres vides i omplir-les d’esperança. Eixa idea és un dels motors de la posada en escena de Tic-Tac. Pot realment la ficció modificar el comportament d’aquells que la gaudeixen? Pot fer la seua vida millor? I tant que sí.
 
El viatge que proposa l’espectacle és un continu joc de nines ruses, on res és el que sembla i on els personatges continuament van creuant umbrals, endinsant-se, com l’Alicia de Carroll, en territoris desconeguts per tal d’arribar al mateix lloc de partida amb una visió totalment diferent de tot allò que creien haver viscut.
 
Què fariem si poguerem estar amb algú que ja està mort? Què fariem si tinguerem, tot i que només fora quinze minuts, per tornar a estar amb algú a qui estimavem?
 
Nosaltres, amb la nostra feina, podem fer presents als absents. Som Deus, tot i que només siga per unes hores. I ho podem fer mitjançant les històries que contem i amb els diferents còdigs narratius que utilitzem. El gènere musical, les cançons i les coreografies, el text, l’audiovisual, son textures que en Tic-Tac ens permeten endinsar-nos en l’anima dels personatges, i tant de bo dels espectadors, no per mostrarlos la seua vida si no per apropar-nos a la vida que desitjarien tindre.
FICHA TÉCNICA
Intérpretes:
Carles Alberola, Ramón Rodenas,
Noémi Lira, Josep Zapater, Noèlia Pérez, Álvaro
Báguena, Toni River, Mamen Mengó, Vanessa
Gil, Mònica Zamora, Manuel Maestro, Silvia
Rico, Víctor Lucas y Ana Burguet

Equipo Artístico:
Dirección: Carles Alberola
Texto: Carles Alberola, Rodol Sirera y Pasqual Alapont
Música, Letra y Canciones: Josep Zapater y Noèlia Pérez
Dirección Musical y Vocal: Josep Zapater y Noèlia Pérez
Coreografía: Cristina Fernández Pintado
Escenografía: Montse Amenós
Iluminación: Carles Alfaro y Ximo Olcina
Vestuario: Albert Pascual Nogué
Audiovisual: Rafa Piqueras
Diseño de So: Luis López de Segovia
Caracterización: Mercedes Luján
Fotografía: Vicente A. Jiménez
Cartel: Manuel Boix
Ayudante de Dirección: Maria Almudéver
Ayudante Técnico de Dirección: Marcos Orbegozo
Ayudante de Dirección Vocal: Natxo Tamarit
Producción: Toni Benavent y Majo Urieta (IVC)


La ficció és una part imprescindible en la vida, ens pot ajudar a entendre els altres i, en última instancia, ens pot permetre reconeixer i esmenar els errors que hem comés en el passat.
Tic-Tac parla, entre altres coses, de la redenció entre un pare i un fill mitjançant la ficció. I és que, de vegades, alguns grans creadors tenen una enorme incapacitat per relacionar-se amb els altres fora del seu món artistic. I són les seues obres, l’única manera que tenen per fer-se entendre. Siga com siga, l’important és aconseguir-ho o almenys intentar-ho abans que siga massa tard, perquè el temps passa inexorablement per a tots, i potser quan volem intentar-ho ja no podem. El mite de Pigmalió, de l’autor enamorat de la seua obra fins al punt de donar-li vida, ha estat en la gènesi del projecte. Nosaltres, que no fem una altra cosa que convertir mentides en realitats, també ens hem enamorat dels nostres personatges als que hem donat discurs i vida dalt de l’escenari. És per tot això que la ficció ens connecta amb allò que somiem. I donat que som el que desitgem, m’agrada pensar que mentre creguem en la ficció, mai no caminarem sols.


Puedes ver la obra Tic-Tac o un documental sobre la obra en estos enlaces

Enlace al musical: https://vimeo.com/327245374

Enlace al documental: https://vimeo.com/327237011
Trailer TIC TAC
Trailer musical TIC TAC
anaburguetperis@hotmail.com
Regreso al contenido